Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'Alerta Canal

Un projecte més enllà del periodisme

  • 72
    Mecenes
L’Alerta Canal està formada per un grup de persones que de manera voluntària intenta oferir un canal d’informació immediata. Les cinc milions de visites que tenim venen per informar-se a través dels nostres mapes interactius que han fet servir els grans mitjans de comunicació catalans, les entitats i organitzacions independentistes.

Per poder suportar la pujada de visites hem hagut d’ampliar les capacitats del servidor, amb el conseqüent augment de preu mensual. Ara ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses.

T’animem a fer-te subscriptor! En menys d’un minut i pel preu d’un cafè ens pots ajudar a mantenir viva l’Alerta. Els passos són molt senzills i completament segurs.
Granet de sorra
Dos euros al mes, el preu d'un café o una cervesa, és una manera fàcil de posar el teu granet de sorra cap a enfortir la tasca divulgativa i de comunicació que fem des de l'Alerta. Gràcies!
2,00 € mensuals
Suport
Sis euros, és la millor manera de donar-nos suport per poder cobrir les despeses del servidor. Gràcies!
6,00 € mensuals
Heroïna/Heroi
Amb aquesta aportació ens apropes a passes de gegant al nostre objectiu: poder crear contingut elaborat d'informació veraç, contrastat i seriós. Gràcies!
12,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual