Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'Alerta Canal

Un projecte més enllà del periodisme

  • 72
    Mecenas
L’Alerta Canal està formada per un grup de persones que de manera voluntària intenta oferir un canal d’informació immediata. Les cinc milions de visites que tenim venen per informar-se a través dels nostres mapes interactius que han fet servir els grans mitjans de comunicació catalans, les entitats i organitzacions independentistes.

Per poder suportar la pujada de visites hem hagut d’ampliar les capacitats del servidor, amb el conseqüent augment de preu mensual. Ara ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses.

T’animem a fer-te subscriptor! En menys d’un minut i pel preu d’un cafè ens pots ajudar a mantenir viva l’Alerta. Els passos són molt senzills i completament segurs.
Granet de sorra
Dos euros al mes, el preu d'un café o una cervesa, és una manera fàcil de posar el teu granet de sorra cap a enfortir la tasca divulgativa i de comunicació que fem des de l'Alerta. Gràcies!
2,00 € mensuales
Suport
Sis euros, és la millor manera de donar-nos suport per poder cobrir les despeses del servidor. Gràcies!
6,00 € mensuales
Heroïna/Heroi
Amb aquesta aportació ens apropes a passes de gegant al nostre objectiu: poder crear contingut elaborat d'informació veraç, contrastat i seriós. Gràcies!
12,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual