Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'Alerta Canal

Canal d’informació d’última hora

  • 82
    Mecenes

Presentació

Estem orgullosos de fer tres anys com un dels canals de referència per informar-se sobre el que passa en el dia a dia del procés. També per saber què passa al moment a les diferents mobilitzacions, concentracions i manifestacions que s’han organitzat des del moviment independentista català.


L’Alerta Canal està formada per un grup de persones que de manera voluntària intenta oferir un canal d’informació immediata. Ja fa més de dos anys que vam decidir millorar la nostra qualitat i capacitat d’informar obrint aquest web que ja ha superat els quatre milions de visites.


La majoria de visitants venen per informar-se a través dels nostres mapes interactius que han fet servir els grans mitjans de comunicació catalans, les entitats i organitzacions independentistes.


Per poder suportar la pujada de visites vam haver d’ampliar les capacitats del servidor, amb el conseqüent augment de preu mensual. Ara ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses.


Per això vam deixar que decidissiu quina era la millor via de finançament i la majoria es va decantar per la fórmula del crowdfunding a través del portal l’Aixeta.

Ens podeu trobar a:
Telegram: t.me/lalerta 
Twitter: twitter.com/lalertacanal
Instagram: instagram.com/lalertacanal
Facebook: facebook.com/lalertacanal
Web: lalertacanal.cat
Mastodon: mastodon.social/web/accounts/1075242Galeria

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.