Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

L'Alerta Canal

Un projecte més enllà del periodisme

  • 72
    Subscribers

Introduction

L'Alerta Canal va començar com una iniciativa periodística per cobrir, de manera independent, el dia a dia del procés. Estem orgullosos que ens situéssiu com un dels canals de referència per saber què passava al moment a les diverses mobilitzacions, concentracions i manifestacions que s'organitzaven des del moviment independentista. Amb els anys, l'Alerta ha evolucionat i els seus col·laboradors volem continuar anant més enllà, cobrint problemàtiques socials, guerres, conflictes i migracions des d'una mirada sensible i alternativa a la dels mitjans de comunicació de masses.

 L'Alerta Canal actualment està formada per dues persones i col·laboradors esporàdics que, de manera voluntària i combinat amb altres feines, treballen per acabar esdevenint un mitjà de comunicació de referència, una eina de canvi. Per això, produeix i promou reportatges en profunditat, exposicions, documentals i premsa diària, i volem donar-vos més.

 Ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses i no volem que els diners siguin l'impediment per proporcionar-vos el periodisme que considerem just. Per aquest motiu, us vam preguntar quina era la millor via de finançament i la majoria us vau decantar pel micromecenatge a través del portal de l'Aixeta. Estem agraïts de construir, entre totes, un periodisme diferent.

Ens podeu trobar a:
Telegram: t.me/lalerta 
Twitter: twitter.com/lalertacanal
Instagram: instagram.com/lalertacanal
Facebook: facebook.com/lalertacanal
Web: lalertacanal.cat

Gallery

Connections

L'Alerta Canal is supported by:

Posts

Sorry, we couldn't load the results.