Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

L'Alerta Canal

Un projecte més enllà del periodisme

  • 72
    Mecenas

Presentación

L'Alerta Canal va començar com una iniciativa periodística per cobrir, de manera independent, el dia a dia del procés. Estem orgullosos que ens situéssiu com un dels canals de referència per saber què passava al moment a les diverses mobilitzacions, concentracions i manifestacions que s'organitzaven des del moviment independentista. Amb els anys, l'Alerta ha evolucionat i els seus col·laboradors volem continuar anant més enllà, cobrint problemàtiques socials, guerres, conflictes i migracions des d'una mirada sensible i alternativa a la dels mitjans de comunicació de masses.

 L'Alerta Canal actualment està formada per dues persones i col·laboradors esporàdics que, de manera voluntària i combinat amb altres feines, treballen per acabar esdevenint un mitjà de comunicació de referència, una eina de canvi. Per això, produeix i promou reportatges en profunditat, exposicions, documentals i premsa diària, i volem donar-vos més.

 Ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses i no volem que els diners siguin l'impediment per proporcionar-vos el periodisme que considerem just. Per aquest motiu, us vam preguntar quina era la millor via de finançament i la majoria us vau decantar pel micromecenatge a través del portal de l'Aixeta. Estem agraïts de construir, entre totes, un periodisme diferent.

Ens podeu trobar a:
Telegram: t.me/lalerta 
Twitter: twitter.com/lalertacanal
Instagram: instagram.com/lalertacanal
Facebook: facebook.com/lalertacanal
Web: lalertacanal.cat

Galería

Conexiones

Apoyan a L'Alerta Canal

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.